Looking For Anything Specific?

Larisa Iordache Gimnastica - Larisa Iordache Wikipedia - Medalia de aur a fost obținută, duminică, 6 iunie 2021, după ce, în finala din capitala egiptului, larisa iordache a obţinut nota 13,366.

Larisa Iordache Gimnastica - Larisa Iordache Wikipedia - Medalia de aur a fost obținută, duminică, 6 iunie 2021, după ce, în finala din capitala egiptului, larisa iordache a obţinut nota 13,366.. În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să. Mult a fost, puțin a rămas! De amintit că larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache a concurat miercuri la campionatele europene de la basel, unde a reușit performanța de a se califica la jocurile olimpice de la tokyo.

1,815 likes · 5 talking about this. Nu simţi în viaţa de zi cu zi ceea ce simţi la antrenamente şi competiţii şi încerc să profit acum la maximum. Gimnasta larisa iordache, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca la jocurile olimpice de la tokyo să aibă posibilitatea să se lupte pentru câştigarea unei medalii. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. Multipla campioană europeană a obţinut medalia de bronz la jocurile olimpice de la londra, din 2012.

Ce Gimnastică Larisa Iordache A Ieșit Din Spital Dar Nu Va Concura In Finalele Pe Aparate Hotnews Mobile
Ce Gimnastică Larisa Iordache A Ieșit Din Spital Dar Nu Va Concura In Finalele Pe Aparate Hotnews Mobile from media.hotnews.ro
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. O nouă performanță pentru gimnastica românească. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. Imediat după concurs, gimnasta a ajuns la spital, după ce intrase în competiție cu o stare subfebrilă. With a score of 13.366 in. Publicată de dinamo pe sâmbătă, 24 aprilie 2021. Ziua de marți a fost una mare pentru fetele din lotul național de gimnastică! Larisa iordache a concurat miercuri la campionatele europene de la basel, unde a reușit performanța de a se califica la jocurile olimpice de la tokyo.

Marele premiu al azerbaidjanului, duminică, 15:00, digi sport 1.

Larisa iordache a concurat miercuri la campionatele europene de la basel, unde a reușit performanța de a se califica la jocurile olimpice de la tokyo. Imediat după concurs, gimnasta a ajuns la spital, după ce intrase în competiție cu o stare subfebrilă. In ciuda absentei cauzate de unele probleme medicale, sportiva romana a fost premiata, vineri, alaturi de irlandeza rhys mcclenaghan. 19 iunie 1996, bucureşti palmares: În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să. Federația română de gimnastică, bucureşti, romania. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de aur la cupa mondială de gimnastică de la cairo, la bârnă. „mă simt bine acum, mai am încă două săptămâni de tratament, de administrare a antibioticului. Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. O nouă performanță pentru gimnastica românească. Publicată de dinamo pe sâmbătă, 24 aprilie 2021. Pagina federației române de gimnastică: Sportiva legitimată la cs dinamo a primit nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt).

Iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). Nu simţi în viaţa de zi cu zi ceea ce simţi la antrenamente şi competiţii şi încerc să profit acum la maximum. Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015! 26,012 likes · 4,694 talking about this. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsa Xlyrimeg7upe6xcmmhjhg0gjggrrxl Aby8sfpbajvwlbmy Usqp Cau
Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsa Xlyrimeg7upe6xcmmhjhg0gjggrrxl Aby8sfpbajvwlbmy Usqp Cau from
Larisa iordache a câștigat la basel ceea ce trebuia să câștige: Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. 19 iunie 1996, bucureşti palmares: 1,815 likes · 5 talking about this. O nouă performanță pentru gimnastica românească. Gimnastica larisa iordache / foto: Însoțit de președintele federației române de gimnastică, carmencita constantin, de vicele ioan suciu, de șeful cosr, mihai covaliu, de președintele. Cu un total de 54.968, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja …

Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar.

Larisa iordache nu va mai concura la campionatul european de la basel!larisa iordache a părăsit astăzi. Medalia de aur a fost obținută, duminică, 6 iunie 2021, după ce, în finala din capitala egiptului, larisa iordache a obţinut nota 13,366. Facebook / federatia romana de gimnastica gimnasta româncă larisa iordache a cucerit medalia de aur în cadrul cupei mondiale de gimnastică de la cairo, egipt, la bârnă, acolo unde avea și după calificări cea mai mare notă. Cu un total de 54.968, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja … Aceasta a încheiat en fanfare europenele de gimnastică artistică de la mersin, turcia, devenind cea mai medaliată româncă din istoria acestor campionate. With a score of 13.366 in. Mult a fost, puțin a rămas! Larisa iordache a concurat miercuri la campionatele europene de la basel, unde a reușit performanța de a se califica la jocurile olimpice de la tokyo. În finalele pe aparate, larisa iordache a cucerit trei medalii, dintre care două de aur. Pagina federației române de gimnastică: În 2010 a avut prima competiţie majoră, campionatul european din birmingham, unde a obţinut medalia de bronz la individual compus. Larisa iordache (n.19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele.

Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. 19 iunie 1996, bucureşti palmares: Gimnastica larisa iordache / foto: Mult a fost, puțin a rămas! Gimnasta larisa iordache, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca la jocurile olimpice de la tokyo să aibă posibilitatea să se lupte pentru câştigarea unei medalii.

Larisa Iordache A Cucerit Medalia De Aur La Cupa Mondială De Gimnastică De La Stuttgart B1 Ro
Larisa Iordache A Cucerit Medalia De Aur La Cupa Mondială De Gimnastică De La Stuttgart B1 Ro from www.b1.ro
Larisa iordache (n.19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020. „mă simt bine acum, mai am încă două săptămâni de tratament, de administrare a antibioticului. Aceasta a încheiat en fanfare europenele de gimnastică artistică de la mersin, turcia, devenind cea mai medaliată româncă din istoria acestor campionate. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Larisa iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). Sportiva legitimată la cs dinamo a primit nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). Iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele.

Larisa iordache, calificată la jo de la tokyo, a obţinut în finală nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt).

De amintit că larisa iordache, maria holbură (rezervă în finalele de la bârnă şi sol) şi marian drăgulescu (retras înainte de concurs din cauza unei contracturi la spate) sunt calificaţi la jocurile olimpice de la tokyo. Larisa iordache, medalii de aur și bronz la cupa mondială de la cairo gimnasta română larisa iordache, în vârstă de 24 de ani, a obținut. Marele premiu al azerbaidjanului, duminică, 15:00, digi sport 1. 19 iunie 1996, bucureşti palmares: O nouă performanță pentru gimnastica românească. 1,815 likes · 5 talking about this. Însoțit de președintele federației române de gimnastică, carmencita constantin, de vicele ioan suciu, de șeful cosr, mihai covaliu, de președintele. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. Ziua de marți a fost una mare pentru fetele din lotul național de gimnastică! Larisa iordache a cucerit medalia de aur în cadrul probei de bârnă cupei mondiale de gimnastică de la cairo, egipt. Gimnastica larisa iordache / foto: Larisa iordache data şi locul naşterii:

Gimnasta larisa iordache, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca la jocurile olimpice de la tokyo să aibă posibilitatea să se lupte pentru câştigarea unei medalii larisa iordache. Larisa iordache, calificată la jo de la tokyo, a obţinut în finală nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt).

Posting Komentar

0 Komentar